Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Purmamarca, Jujuy, Aργεντινή, Florida s/n

Πώληση - Cod. 40514

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 172 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Όμορφο και πρόσφατα χτισμένο σπίτι, με όλη την άνεση και τον εξοπλισμό. Ευρεία δωμάτια και χώροι για να απολαύσετε το τοπίο και τη θέα στο βουνό. Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Purmamarca, το οποίο αποτελεί μέρος του μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς Quebrada de Humahuaca.

Το ακίνητο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια στο κυρίως σπίτι, ένα ιδιωτικό μπάνιο και μικρό μπάνιο, σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα-τραπεζαρία, πλυντήριο με πλυντήριο ρούχων, «quincho» (ξεχωριστή τραπεζαρία) με ψησταριά, αυλή ιδανικό για να απολαύσετε τον ήλιο και ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το υπνοδωμάτιο στο πλάι του σπιτιού περπατώντας προς την πίσω αυλή, όπου υπάρχει επίσης χώρος για 1 ή 2 μικρά αυτοκίνητα. Διαθέτει συναγερμό ασφαλείας και σύστημα κεντρικής θέρμανσης με καλοριφέρ ζεστού νερού. Λέβητας ζεστού νερού και ηλεκτρική δεξαμενή ζεστού νερού για το επιπλέον υπνοδωμάτιο. Διαθέσιμη δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB