Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Tigre, Buenos Aires, Aργεντινή, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

Πώληση - Cod. 28838

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 12300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Dos Rios Parana Delta - Heaven on Earth

Αγοράστε ένα κομμάτι του παραδείσου μόλις παραλείψτε μακριά από το Μπουένος Άιρες

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα κομμάτι του παραδείσου μόνο ένα σύντομο ταξίδι μακριά από την υπέροχη, αλλά απίστευτο θόρυβο της πόλης του Μπουένος Άιρες. Ο τόπος Παίρνω περίπου ονομάζεται Dos Rios ένα υπέροχο οικολογικό φιλικό συγκρότημα που βρίσκεται στο Δέλτα του Παρανά (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Πιστέψτε με, αν αξίζει οπουδήποτε για να ονομαστεί ένα παράδεισο ηρεμίας και ομορφιάς είναι Dos Ρίο. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία μια απίστευτη τοποθεσία για να ξεφύγουν. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ανακτήσετε το πνεύμα σας και την εκ νέου -generate την ενέργειά σας. Κτίριο στο Δέλτα έχει πρόσφατα σε αυστηρούς περιορισμούς με την κυβέρνηση βάζοντας ένα τέλος σε νέες κατασκευές για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η περιοχή κρατά ανοικτούς χώρους του, το συναίσθημα της ειρήνης και της ηρεμίας και φυσικά, για να προστατεύσει την υπέροχη άγρια ​​ζωή και τη χλωρίδα και την πανίδα. Η μεγάλη είδηση ​​είναι ότι μπορείτε ακόμα να αγοράσει ένα οικόπεδο πάνω από ένα εκτάριο εδώ για Dos Rios, την κατασκευή καμπίνα ή το σπίτι σας από το ποτάμι και να καθίσει πίσω και αφήστε τον κόσμο άγχος, ενώ μπορείτε να παραμείνετε ήρεμοι και ασφαλείς και όμως είναι πολύ κοντά στην πόλη. Οι περιορισμοί που γίνονται από την κυβέρνηση σχετικά με το κτίριο θα κάνει επίσης την αγορά για Dios Rios μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον, καθώς οι τιμές μπορεί μόνο να αυξηθεί.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι χρειάζονται ένα μέρος για να ξεφύγουν από. Το πρόβλημα είναι τα περισσότερα από τα μέρη που προσφέρουν ό, τι Dos Rios σας προσφέρει, είναι πολύ μακριά από το Μπουένος Άιρες. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτά, συνεπάγεται σπατάλη μέρη του χρόνου, πολλά οδήγησης? παρτίδες του στρες καταπολέμηση της κυκλοφορίας, τη διαπραγμάτευση υπερπλήρεις αεροδρόμια και, φυσικά, τα ταξίδια είναι ακριβά αυτές τις μέρες. Ωστόσο, με Dos Rios όχι μόνο είναι ένα υπέροχο μέρος για να ηρεμήσει την ένταση της πόλης σας, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να φτάσουμε. Λόγω της εγγύτητας της προς ΒΑ θα φτάσετε χωρίς ένταση και να έχουν αρκετό χρόνο για να απολαύσετε ό, τι προσφέρει Dos Rios και αυτά που προσφέρει είναι απολύτως καταπληκτικό .............

Της βρίσκεται μόλις 30χλμ από την πόλη του Μπουένος Άιρες, αλλά όταν είστε εκεί, θα νιώσετε σαν 1000kms από το χάος της πόλης. Αυτό το ήσυχο μέρος είναι ζωντανή με την πιο εκπληκτική ζωή των πτηνών. Το ποτάμι έχει ενωθεί με τα ψάρια και το πράσινο και το φύλλωμα είναι σαν να είστε στη ζούγκλα ενός τροπικού παραδείσου. Η πόλη είναι σε επαφή με απόσταση αλλά ο θόρυβος και το χάος της δεν θα σας αγγίξει εδώ. Αντ 'αυτού θα αναπνέουν καθαρό αέρα και να ακούσετε τον ήχο της φύσης, των πουλιών μιλάμε ο ένας στον άλλο, τα δέντρα υπέκυψε στο αεράκι και τα βατράχια ψιθυρίζοντας γλυκός τίποτα ο ένας στον άλλο. Ο θόρυβος της πόλης, θα νιώσετε 1000 χιλιόμετρα μακριά και όμως είναι τόσο απίστευτα κοντά στην πόλη.

Dos Rios είναι ένα συγκρότημα από 70 εκτάρια και έχει μόνο 32 μία οικόπεδα εκτάριο για την πώληση (24 έχουν ήδη πωληθεί) Κάθε οικόπεδο έχει πάνω από ένα εκτάριο γης και όλα τα οικόπεδα έχουν πρόσοψη του ποταμού. Το υπόλοιπο της γης (πάνω από 30 hectors) ανήκει στην κοινότητα Dos Rios δηλαδή τους ιδιοκτήτες οικοπέδου. Έχει μια σειρά από διαδρόμους που χτίστηκε για τους ιδιοκτήτες οικοπέδου για να απολαύσουν τα οποία διασχίζουν το συγκρότημα για τη λήψη των πιο υπέροχες βόλτες. Με μόνο 32 ακίνητα / οικόπεδα συνολικά δεν θα είναι ποτέ πάνω από συνωστισμό έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ειρήνη σας σε αντίθεση με άλλα συγκροτήματα, τα οποία είναι εντελώς πάνω από συνωστισμό. Dos Rios έχει επίσης το πλεονέκτημα της μια υπέροχη πισίνα για να απολαύσετε το μπάνιο σας κάτω από τον καυτό ήλιο για να δροσιστείτε και χώρο καταστρώματος με καθιστικό και Parrilla να μαγειρέψουν το asado νομάρχη (μην ξεχνάτε την πρόσκλησή μου παρακαλώ!)

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι Dos Rios είναι ένα πολύ μαγικό μέρος για να επιλέξει ως καταφύγιο σας από αυτό το τρελό κόσμο τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Με τη θέση του τόσο κοντά στην πόλη, να αποδράσουν από την τρέλα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ούτε ειρηνική.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί τα περισσότερα από τα οικόπεδα έχουν πωληθεί και υπάρχουν μόνο οκτώ εναπομείναντα οικόπεδα αριστερά, έτσι δεν θα χάσετε. Αν ψάχνετε για να οικοδομήσουμε ένα ακίνητο κάπου κοντά στην πόλη, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε, Dos Rios είναι ο τόπος σας υπόσχομαι. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η καλύτερη απόφαση που θα κάνουν ποτέ.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το υπέροχο έργο και να ανακαλύψουν περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail.
PS. Η τιμή δημοσίευση είναι για μία εκ νέου -venta προς πώληση, το οποίο βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία πολύ κοντά στην πισίνα. Είναι που προσφέρονται σε μια μεγάλη τιμή, καθώς ο ιδιοκτήτης χρειάζεται μια γρήγορη πώληση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB