Πώληση Αγροικία, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Aργεντινή, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

Πώληση - Cod. 31592

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 94149 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:

Χώρος εκτροφής για ζώα 94.149 εκταρίων.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Η διαμονή είναι μια εγκατάσταση που ενσωματώνει μια συνολική έκταση 94.149 εκταρίων. Η τοποθεσία αυτή προσφέρει στους επενδυτές πολύ ενδιαφέρουσες και προνομιακές προοπτικές λόγω της γεωγραφικής τους κατάστασης σε σχέση με την πόλη Μεντόζα (140χλμ.). Και άλλα σημαντικά αστικά κέντρα, όπως το Σαν Κάρλος, το Τανουγιάν και το Σαν Ραφαέλ, το Ñacuñan, καθώς και τα διεθνή αεροδρόμια.
Η κύρια πρόσβαση είναι 35χλμ. Μακριά. της Εθνικής Οδού Αρ. 40, παρόλο που θα μπορούσε επίσης να προσεγγιστεί από τη νοτιοανατολική γωνία μέσω της Επαρχιακής Οδού Αρ. 153.
Η οικονομική της ανάπτυξη βασίζεται κυρίως στην κτηνοτροφία, έχει σημαντική υποδομή, από την άποψη των δρόμων, των υδραγωγείων, των υδραγωγείων, των βρύων, των ποτισμένων ανεμόμυλων, των δεξαμενών αποθήκευσης νερού, των παγίδων για τη συλλογή των ζώων, εργοδότη Το τελευταίο, αν και έχει μέτριο στυλ, έχει δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα σε μέρος, σταθμό ραδιόφωνο, ψυγείο με αέριο, ηλεκτρικό φωτισμό που τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες, έχει 70τ.μ. συν ένα μικρό υπόστεγο που κάνει συνολικά 120 μετρητές.-

Η πλησιέστερη ηλεκτρική καλωδίωση απέχει 25 χιλιόμετρα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η περίμετρος του πεδίου είναι εντελώς καλωδιωμένη (σε άριστη κατάσταση) εκτός από το νότιο τμήμα που οριοθετείται από μια υουακιέρια σημαντικού ύψους.
Στα βορειοδυτικά του κτηρίου, ένα περιθώριο 7.000 εκταρίων είναι περιφραγμένο. Με περιμετρικά πώματα, κατασκευασμένα με σύρμα υψηλής αντοχής σε 5 κλώνους, και πόλους από ξύλο Itin, Algarrobo και δαμάσκηνα με τις αντίστοιχες πύλες πρόσβασης.
Και στα ανατολικά είναι περιφραγμένο ένα κλάσμα 3.000 εκταρίων.
Οι αναφερθείσες βελτιώσεις περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω:

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ: 13 (δεκατρία) .-
ΑΓΟΥΑΔΑΣ: 35 (τριάντα πέντε) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (εκατόν ογδόντα) χιλιόμετρα.-
CORRALS: 30 (τριάντα) .-
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ: 40 (σαράντα) χιλιόμετρα.-
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΡΟΜΟΙ: 280 (διακόσια ογδόντα) χιλιόμετρα δρόμων .-
ΚΑΤΟΙΚΙΑ: 5 (πέντε) Κατοικίες για προσωπικό.-
ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ: (7) επτά δεξαμενές χωρητικότητας 300.000 λίτρων το καθένα .-

ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ
Το κλίμα της Mendoza είναι ημι-άνυδρο.
Mendoza, έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και πολύ χαμηλό το χειμώνα. Η καθίζηση μόλις υπερβαίνει τα 250 mm ετησίως. Η πορεία βορρά-νότου των οροσειρών δεν παρεμποδίζει την πρόοδο του πολικού ή τροπικού αέρα.
Υπάρχει αύξηση του δείκτη βροχόπτωσης προς το νότο, λόγω της μεγαλύτερης αντικυκλωνικής επίδρασης της δυτικής και νοτιοδυτικής.
Το πάτωμα του δωματίου παρουσιάζει φυσικές διαφορές στο έδαφος ή στην αμμώδη άμμο. (hondeadas και hillocks), μπορείτε επίσης να δείτε επίπεδη μέρη που καλύπτονται από δέντρα και θάμνους χαρακτηριστικό της εγγενής χλωρίδας της περιοχής όπως: jarilla? chañares; χαρουπιές; molle; zampa; κ.λπ. Έχει επίσης μαλακά βοσκοτόπια κατάλληλα για τη διατροφή των ζώων. Επίσης στα νοτιοανατολικά το έδαφος είναι λίγο πιο αμμώδες αλλά με άφθονη βλάστηση, σε αντίθεση με το βορειοδυτικό μέρος που παρόλο που παρέχεται με τη βλάστηση που αναφέρθηκε παραπάνω είναι πιο γήινος από την αμμώδη.

Περιλαμβάνει hacienda και μηχανήματα. περίπου 1.600 κεφαλές φυλών βοοειδών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB