Πώληση Μονοκατοικία, Villa Allende, Cordoba, Aργεντινή, Lisboa 1025

Πώληση - Cod. 34207

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Main Street Golf Villa Allende. Διανέμεται σε δύο ορόφους. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια στον κάτω όροφο, ένα με ιδιωτικό μπάνιο, και δύο στον επάνω όροφο. Στο ισόγειο είναι επίσης το σαλόνι με τζάκι φυσικού αερίου, κουζίνα-τραπεζαρία με ξύλο και μαύρο μάρμαρο υπουργικό συμβούλιο πάγκο. Και τα δύο δωμάτια έχουν πρόσβαση στην βεράντα, τον κήπο και την πισίνα. Συμπληρώστε μια αίθουσα, ένα master μπάνιο με τουαλέτα και πλύνετε δωμάτιο, το οποίο δίνει πρόσβαση στην αυλή, η οποία διαθέτει επίσης ένα μικρό μπάνιο για τους χρήστες της πισίνας.
Στον πρώτο όροφο κάθε ένα από τα δύο υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτική βεράντα.
Ο κήπος φιλοξενεί την πισίνα του 4,5 x 10 MTS. Το γκαράζ μπορεί να φιλοξενήσει δύο αυτοκίνητα, στέγες, ανοίγματα, ντουλάπι της κουζίνας, όλα σε υψηλής ποιότητας ξύλο. Όλο το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση.
Το Golf γειτονιά είναι το πιο αποκλειστικό ολόκληρης της περιοχής βόρεια της πόλης της Κόρδοβα, και το όνομα του Golf Club βρίσκεται δύο τετράγωνα από το σαλέ. Le χαρακτηρίζουν ένα καταπράσινο τοπίο και τα κτίρια εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB