Πώληση Βίλα, Bariloche, Rio Negro, Aργεντινή, Peninsula San Pedro

Πώληση - Cod. 29796

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 317 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: wood

Εντυπωσιακό το κλειδί στο χέρι, το εισόδημα που παράγουν ιδιοκτησίας σε ένα καταπράσινο, ιδιωτικό περιβάλλον.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για ακίνητα που βρίσκονται μέσα σε μια γειτονιά upscale Μπαριλότσε, Αργεντινή, αυτό το πολύτιμο ακίνητο τριών σπίτι βρίσκεται σε ένα στρέμμα περιποιημένο εξωραϊσμού.

Όλα τα σπίτια είναι καλά δομημένο, χειροποίητα Παταγονίας αριστουργήματα αρχιτεκτονικής που προσφέρει custom-made ξύλινες λεπτομέρειες, όμορφος χαρακτηριστικά τοιχοποιία Bariloche και ολοκληρωμένη οροφή από γυαλί, καθώς και της ιδιωτικής ζωής, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και ένα περιφραγμένο ασφάλεια.

Το κυρίως σπίτι είναι κατασκευασμένο από το βουνό κυπαρίσσια και είναι ένα πολύ καλοστημένο σχέδιο ορόφων που ισοδυναμεί με 182 τετραγωνικών μέτρων. Ο χώρος διαβίωσης είναι ευρύχωρα χωρίζεται σε ένα μεγάλου μεγέθους καθιστικό, μεγάλη τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια (το κύριο λεπτομερώς με μπανιέρα υδρομασάζ και walk-in closet), δύο μπάνια και ένα καθιστικό. Η κουζίνα έχει συσταθεί για τους μανιώδεις σεφ, με μια γωνιά μπόνους πρωινό.

Ο ξενώνας είναι ένα ευρύχωρο με δύο υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, 65 τετραγωνικών μέτρων το σχέδιο ορόφου, ιδανικό για κάθε είδους επισκέπτη: οικογένειες, συνταξιδιώτες ή ζευγάρια. Επίσης, κατασκευάστηκε από το βουνό κυπαρίσσι το σπίτι είναι εξοπλισμένες με περίτεχνα όμορφες λεπτομέρειες, όπως ένα πέτρινο τζάκι, καλή θέση φεγγίτες, και συνδεθείτε τόνους.

Μια τρίτη δομή λειτουργεί σήμερα ως το σπίτι ενός επιστάτη, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα άλλο ξενώνα εάν αυτό είναι επιθυμητό. Αυτή η καμπίνα 40 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα πλήρες μπάνιο, μια αποτελεσματική κουζίνα και ξεχωριστή τραπεζαρία.

Επίσης περιλαμβάνεται ένας κλειστός BBQ / Play Σπίτι (επίσης γνωστή ως quincho). Αυτή η ανοιχτή κτήριο διαθέτει ξεχωριστό χώρο τραπεζαρίας - εξαιρετικό για τη διασκέδαση - και το δικό του μπάνιο και θέρμανση του. Ως ένα επιπλέον μπόνους, υπάρχει χώρος στάθμευσης και κτιρίου έχει οριστεί για το πλυντήριο, ένα εργαστήριο και αποθήκη.

Γύρω από το ακίνητο είναι μια παρθένα και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον πάρκο. Σχεδιασμένο με μια καθιερωμένη έκταση γκαζόν, ενδημικά φυτά, παλιά δέντρα ανάπτυξη και την άνθηση παρτέρια, η ρύθμιση είναι φιλόξενο και ιδανικό για να απολαύσετε την ηρεμία μιας πραγματικής Παταγονίας κήπο. Οι λόγοι προσφέρουν επίσης ματιές από τα λαμπρά μπλε της λίμνης Nahuel Huapi.

Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία για να αγοράσω ένα καταπληκτικό, το εισόδημα που παράγουν ιδιοκτησίας στον παράδεισο θα περάσουμε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB