Πώληση Μονοκατοικία, Pilar, Buenos Aires, Aργεντινή, La Lomada Country Club

Πώληση - Cod. 33917

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 360 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες κατοικημένες περιοχές της Pilar, αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο με όμορφο σχεδιασμό, πολύ φωτεινό και με εξαιρετικό φινίρισμα βρίσκεται σε κεντρική περιοχή της 1040 m2. ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ επισκεφθείτε!
Η πρόσοψή του έχει ανακληθεί βαφές απομίμησης ξύλου αλλά πορσελάνη και πέτρα. Πεζών πρόσβαση στην ιδιοκτησία εξομάλυνση σκυροδέματος και οχημάτων πορφυρίτη πρόσβασης.
Έχει μια είσοδο, τουαλέτα, σαλόνι με τζάκι επιμήκη επενδυμένα με πέτρα και την έξοδο στην γκαλερί. Κουζίνα με διπλό νεροχύτη, πλήρη επίπλωση και οι νησιωτικές, κουζίνα αερίου και φούρνο, τραπεζαρία και την οικογένεια. Τα μεγάλα παράθυρα που επιτυγχάνουν οπτική χρήση του χώρου στάθμευσης του πλάτους της. Desktop / ανεξάρτητη μελέτη. περιοχή Υπηρεσία πλυντηρίου και πλήρη εξάρτηση. Semicubierta γκαράζ με χώρο για δύο αυτοκίνητα, γκαλερί με ψησταριά και νεροχύτη. πισίνα σχεδιαστής με σολάριουμ.
Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα master σουίτα με άνετο γκαρνταρόμπα, μπάνιο με μπανιέρα σχεδιαστή, διπλό νεροχύτη, ντους κουτί και υγιεινής κουτί. Junior Σουίτα ντουλάπα με ένα βυθισμένο και δύο υπνοδωμάτια με πλακάτ που μοιράζονται ένα μπάνιο σε διαμερίσματα. Στο τρίτο επίπεδο έχει μεγάλο playroom με πρόσβαση στη βεράντα που έχει γωνία της φωτιάς.
Θέρμανση είναι με ενδοδαπέδια σύστημα θέρμανσης με ανεξάρτητο κύκλωμα ελέγχου. πλακάκια πορσελάνης. ανοίγματα αλουμινίου σφραγισμένο διπλό γυαλί. σύστημα άρδευσης και διαμορφωμένο κήπο με πράσινο περίφραξη και οι χτίστες σύμφωνα με το σχεδιασμό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB