Πώληση Τριάρι, Buenos Aires Ciudad, Buenos Aires Ciudad, Aργεντινή, Medrano Ave., 300

Πώληση - Cod. 27414

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 193 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 4th.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ κέντρο της πόλης του Μπουένος Άιρες: ALMAGRO ζώνη !!
Διεύθυνση: 300 Medrano Avenue, 4ος όροφος
Χαρακτηριστικά:
Υπνοδωμάτια: 5 - Μπάνια: 2
Κατάσταση ιδιοκτησίας: Για ανακαίνιση - Ηλικία: 95 χρόνια
Διάταξη: Εμπρός - Προσανατολισμός: Ανατολικό - Οικοδομικά Έξοδα: ARS $ 1.000
Βασικά δεδομένα:
Μονάδα Τύπος: Διαμέρισμα - Τύπος: Πώληση - Τιμή: 330.000 USD
Επιφάνεια: Εσωτερική Εμβαδό: 185 m² - Εξωτερική Living. 7,5 τ.μ.
Τμήμα περιβάλλοντα: Προθάλαμος - Σαλόνι - Υποδοχή - Μπάνια - Κυκλοφορία - Κουζίνα Τραπεζαρία - Υπνοδωμάτια - Οικογενειακό Δωμάτιο - Πλυντήριο ρούχων - Υπηρεσία μονάδα
Κτίριο Χαρακτηριστικά:
Ποσότητα Δάπεδα: 5 - Τμημάτων. σε κάθε όροφο: 1
Τύπος κτιρίου: Antique, αλλά τώρα της μόδας ένα - State Building: Πολύ Καλό

Επιπλέον πληροφορίες:

- Όμορφο διαμέρισμα με παλιό γαλλικό στυλ, και σε προνομιακή τοποθεσία στο Medrano Avenue, τρία τετράγωνα από Rivadavia Ave., γραμμή του μετρό "Α"? ένα τετράγωνο μακριά από Diaz Velez Ave., και τρία τετράγωνα Corrientes Ave., γραμμή του μετρό "Β": 10 λεπτά με μετρό στο κέντρο της πόλης των επιχειρήσεων της πόλης, το ιστορικό κέντρο, και Puerto Madero περιοχή νέα μόδα.

- Χτισμένο με τα καλύτερα υλικά και όλους τους κανόνες της τέχνης των αρχών του περασμένου αιώνα, στο στυλ των αρχοντική γαλλική κτίρια της Ευρώπης. Η είσοδος μέσα από μια αίθουσα υποδοχής withfireplace εστία, στα δεξιά δύο δωμάτια, και τα δύο με θέα στη λεωφόρο δέντρα, πράσινο και μπαλκόνι. Στα αριστερά της ρεσεψιόν: μια μεγάλη τραπεζαρία ευρύχωρα και φωτεινά, με πρόσβαση στην κουζίνα και την αυλή-βεράντα με υπαίθρια ψησταριά δική του. Εκτός από το κυρίως μπάνιο ανανεωμένη και πολύ ευρύχωρα, και με αποκλειστική πρόσβαση σε ένα καμαρίνι. Με ένα πρωτότυπο και φωτεινό διάδρομο, ακόμα και το χειμώνα, έχετε πρόσβαση σε τρία μεγάλα και άνετα δωμάτια, καθώς και την εύρεση στην άλλη άκρη ένα άλλο μπάνιο και ντους, και ένα μικρό δωμάτιο για τις υπηρεσίες.

Σχόλιο: Ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στην καρδιά της Almagro, μια γειτονιά του τάνγκο, η οποία μπορεί να ανανεώνεται για να ανταποκριθεί στις αγοραστή πλήρη επιλογές. Πλήρως φωτεινό. Παράθυρα προς την Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότου. Εξαιρετική μέτρα πλάτος, και ψηλά ταβάνια. Ιδανικό για να αποκαταστήσει κατ 'επιλογή του αγοραστή. Παλιό κτίριο και τις καλύτερες της κατηγορίας.

ΕΥΚΑΙΡΊΑ:
Εξαιρετική επένδυση σε DLS 1.715 το καθένα καλύπτει τετραγωνικό μέτρο, όταν στη θέση του και σε αυτόν τον τομέα το κόστος είναι περίπου DLS. 2000 e.m2.- μέχρι αυτή τη στιγμή οι τιμές αυξάνονται ... !!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB