Πώληση Χωράφι, Rivadavia, Salta, Aργεντινή, RPN 13

Πώληση - Cod. 27827

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 468722 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Χλωρίδα
Η βλάστηση της περιοχής αποτελείται από ξηρά δάση, σχεδόν χωρίς διακοπή, μερικές Φοινικοδάση, αλόφυτα στέπες, σαβάνες εδαφικές ή προκαλείται από τις πυρκαγιές και την εκχέρσωση. Τα βουνά είναι χτισμένα σε μεγάλο βαθμό από τα είδη που χαρακτηρίζονται από αργή ανάπτυξη, έχουν σκληρά ξύλα και ημι και περιεκτικότητα σε τανίνη του. Η κορύφωση κοινότητα είναι το δάσος του κόκκινου quebracho (Schinopsis quebracho- Κολοράντο) και το λευκό Quebracho (ασπιδόσπερμα quebracho-blanco), που ονομάζεται Quebrachal δύο quebrachos, τοποθετημένα ψηλά, καφέ εδάφη, μέγιστη ανάπτυξη σε περιφερειακό επίπεδο.
εδάφη
Το Ράντζο / Φάρμα στην περιφερειακή έννοια, μέσα στο γεωλογικό επαρχία Chacopampeana Απλό. Χαρακτηρίζεται από την επικράτηση του Τεταρτογενούς ιζηματογενούς καθαρών οποίων οι ιζηματολογικών παραλλαγές που συνδέονται με τις προσχώσεις των ποταμών.
Το έδαφος ανατολικά της επαρχίας Salta, προέρχονται από τον άνεμο, ποτάμι και fluvioaluvionales, από τις Άνδεις, ιδιαίτερα οι οροσειρές των Επαρχία Σάλτα υλικών.
Η ένωση της παρούσας εδάφους στην περιοχή μελέτης (Nadir - Chafatinos "εδάφη της ΝΟΑ") είναι Campo Γενική Guemes (CGU).
Το κυρίαρχο έδαφος Campo Γενική Guemes χαρακτηρίζεται από μέτρια ανάπτυξη της? Προφίλ Α, Β2, C? μέσο υφή? μετρίως καλά στραγγιζόμενα? μέτρια οξύ έως μετρίως αλκαλικό? φυσιολογικό ορό σε βάθος? μετρίως υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη? χαμηλή παρουσία των ανθρακικών αλάτων σε βάθος? μέτρια ανταλλαγής κατιόντων υψηλής χωρητικότητας? υψηλό κορεσμό ποσοστιαία βάση? κλίση 1%? μικρή διάβρωση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB