Πώληση Χωράφι, Falda del Carmen, Cordoba, Aργεντινή, Falda del Carmen

Πώληση - Cod. 34864

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 610000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ 25 MINUTES DRIVE ΑΠΟ CORDOBA, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ Αργεντινής.

Αυτή η όμορφη έκταση 61 στρεμμάτων απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα της Κόρδοβα της Αργεντινής, δίπλα σε ένα γοητευτικό χωριό που ονομάζεται Falda del Carmen. Η εγγύτητά της με την Κόρδοβα, προσφέροντας πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο και εξαιρετικές υποδομές (νοσοκομεία, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια κλπ.) Καθιστά την ιδιοκτησία μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση για πιθανά αναπτυξιακά έργα, όπως γειτονιά ή γήπεδο γκολφ, μεταξύ πολλών άλλων δυνατοτήτων.

Η γη έχει πρόσβαση μέσω της εθνικής οδού που μεταφέρει την πόλη Alta Gracia με την εθνική οδό που συνδέει την Κόρδοβα με τον Carlos Paz. Βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα από το Carlos Paz και 7 χιλιόμετρα από την Alta Gracia.

Το ακίνητο μετράει με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, διάφορα σωστά περιφραγμένα σπίτια και δύο σπίτια σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Κόρδοβα βρίσκεται στο κέντρο της Αργεντινής και η πρωτεύουσα της Κόρδοβα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής. Μαζί με τις γειτονικές επαρχίες Santa Fe και Entre Ríos, η Κόρδοβα αποτελεί την οικονομική-πολιτική ένωση που είναι γνωστή ως Περιφέρεια Κέντρου.

Η επαρχία της Κόρδοβα έχει μια ισχυρή οικονομία λόγω του ότι αποτελεί πρωταρχικό τουριστικό προορισμό. Audiophiles από όλη τη χώρα και τον κόσμο έρχονται να Cordobá σε πακέτα για να απολαύσετε την ετήσια Folk Music Cosquín, Jesús María Folk, και Taming Φεστιβάλ.
Εκτός από την εορταστική ατμόσφαιρα, η Κόρδοβα έχει επίσης σημαντικά αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά αξιοθέατα: το Επαρχιακό Μάρκο του Sobremonte, το μουσείο Fray Jose Antonio de San Alberto, τον 17ο αιώνα El Cabildo ή το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό της Ρωμαιοκαθολικής Ιγκλέσιας και τον Ιησουίτη Iglesia de la Compania.
Η Κόρδοβα έχει γενικά ήπιους καιρούς, αρκετά μικρά ποτάμια, λίμνες και με βουνά που φθάνουν σχεδόν 3000 μέτρα υψόμετρο και το Mar Chiquita, ένα από τα μεγαλύτερα λιμνοθάλασσά της στη νοτιοαμερικανική ήπειρο.

Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB